Voorwaarden

Alle gebruikte artikelen verkeren in goede staat. Is dit niet het geval, dan wordt dit altijd in de omschrijving vermeld. Houdt er wel rekening mee dat de werkelijke kleuren iets af kunnen wijken van die op de foto’s. Dit laatste geldt ook voor de nieuwe kleding.

Alle vermeldde prijzen zijn exclusief verzendkosten (volgens tarieven Post NL). Uiteraard houden wij deze kosten zo laag mogelijk en worden van te voren gemaild.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Hierop staat je bestelling, de verzendkosten, het totaalbedrag en het bankrekeningnummer vermeldt.

De betaling dient binnen 10 dagen te worden voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden (dit wordt per e-mail bevestigd). Wordt er niet binnen 10 dagen betaald, dan sturen wij een herinnerings e-mail. Reageer je hier niet op, dan gaan de artikelen weer terug in de verkoop.

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat we de site up-to-date houden, kan het af en toe wel eens voorkomen dat een artikel al is gereserveerd omdat een ander je net voor is. Wanneer dit het geval is sturen wij je altijd een e-mail.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via Post NL. Je kunt dit risico meeverzekeren tegen meerprijs. Wil je hier gebruik van maken, meldt dit dan bij je bestelling.

Bij ons geldt: Niet goed, geld terug garantie (portokosten retourzenden zijn voor rekening van de koper) als: -de artikelen binnen 7 dagen in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd. -dit van te voren even wordt gemaild. -de retourzending voldoende wordt gefrankeerd.

Heb je een klacht, opmerking of suggestie, stuur dan een e-mail naar: info@bjornenfriends.nl. Alle positieve, maar ook negatieve kritiek is welkom. We zijn er voor jullie!